Linija napitaka ENERVIT SPORT DRINK učinkovito zadovoljava sve potrebe za hidratacijom, energijom i mineralnim solima.

ENERVIT G SPORT DRINK INSTANT je izotonični napitak u prahu, koji osim što sadrži ugljikohidrate za kvalitetnu nadoknadu energije, vitamine, minerale, sadrži i kalij aspartat i magnezij aspartat koji su neophodni za sprječavanje mišičnih grceva. Dostupan je u 15 gramskim paketima ili u limenci od 450 g koja je dostatna za 7,5 litara izotonično-energetskog napitka s okusom naranče.POWER SPORT je praktična energetska pločica : prije, za vrijeme ili nakon intenzivnog fizičkog napora. Dostupna je u okusu čokolade, kave, jabuke i banane, a dolazi u praktičnom pojedinačnom pakiranju.
POWER SPORT sadrži 19% bjelančevina i manje od 5% masti. POWER SPORT također sadrži kalij i magnezij aspartat što je idealna kombinacija u prevenciji grčeva i svladavanju umora.


POWER SPORT COMPETITION.Da zadovolji potrebe vrhunskog sportaša, nova energetska pločica sadrži kombinaciju ugljikohidrata, kreatina i aminokiseline (B. C. A. A.) kako bi se povećala snaga za vrijeme i oporavak nakon treninga. 


ENERGY BAR. Prekrivena mliječnom čokoladom s okusom jabuke, banane ili marelice voćna pločica sa žitaricama ili muesli-ma, dostupna je i u dva nova okusa : voće sa žitaricama i muesli s čokoladom. Koncentrat prirodnog voća i žitarica modulira apsorpciju šećera i masti. Primjerena za sve starosne skupine kroz cijeli dan : u slobodno vrijeme na treningu, u školi ili na poslu. 1 – 2 pločice na dan.ENERVIT GT energetske tablete na bazi fruktoze sadrže kombinaciju vitamina (B1, B6, PP i C), ugljikohidrata koji povećavaju učinkovitost za vrijeme napora. ENERVIT GT sadrži i kalij i magnezij aspartat koji učinkovito sprjecavaju mišične grčeve.


ENERVITENE, energetski nadomjestak s ugljikohidratima i vitaminima uvijek na dohvat ruke u praktičnom pakiranju vrećice – bočice s navojem za čep ili u obliku praha koji se miješa s vodom. ENERVITENE ima dvojni učinak: dugotrajna opskrba energijom te jamči dugotrajnu izdržljivost. ENERVITENE sadrži maltodrekstrin, fruktozu i vitamine B kompeksa. PP i kalcij pantotenat pomažu u pretvaranju ugljikohidrata, dok vitamin C djeluje kao antioksidans.ENERVITENE GEL. Novi Enervitene gel zajamčeno daje trenutnu energiju, a da pri tome ne izaziva naglo podizanje inzulina. Sadrži fruktozu, maltodekstrin, glukozu i vitamine. Dodani B. C. A. A. Poboljšava mišični tonus i umanjuje osjećaj umora. Jednostavno za uporabu za vrijeme napora u praktičnoj monodozi.

R2 SPORT je energetski nadomjestak za brz oporavak omogućava povratak fizičkom naporu između jednog ili dva sportska događaja kratkom roku. Dostupan je u prahu, brzo se topi u vodi zbog čega je jednostavan za uporabu. R2 SPORT sadrži brzo apsorbirajuće ugljikohidrate koji obnavljaju glikogenske rezerve, aminokiseline razgranatog lanca koje obnavljaju mišiće i mišićni tonus. R2 SPORT osigurava dostatnu količinu glutamina koji sprječava umor i slabost, jaca imunološki sustav, a vitamini C i E umanjuju nastanak slobodnih radikala i sprječavaju nastanak upale mišića nakon napora.